Activiteiten & Actueel > Lezing Modeste Herwig

Planten combineren en kleurgebruik in de tuin

Op donderdag 19 februari 2015, aanvang 20.00 uur, zal Modeste Herwig gastspreker zijn op de ledenavond, die gehouden wordt in het conferentiecentrum Annapark, Sas van Gentlaan 10-12, Almere stad.

Deze lezing geeft u inspiratie en kennis om de mooiste combinaties in uw tuin te maken. We bekijken geslaagde beplantingen in binnen- en buitenland. Er is aandacht voor de functie van de beplanting, kleur door de seizoenen heen, kleurenleer voor tuiniers en u ziet diverse beplantingsstijlen. Ook kijken we naar vorm en textuur, habitus en waar u allemaal rekening mee kunt houden bij het maken van een ontwerp. Bijzondere tuinplanten komen ook aan bod.

Tijdens haar fotoreizen ontdekte ze de mooiste kleurencombinaties en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kleurgebruik. Haar boek Tuinplantenencyclopedie op kleur, is gebaseerd op de kleurenwaaiers van de Royal Horticultural Society.

Modeste hoopt u met deze lezing aan te moedigen om de mooiste plantencombinaties in uw tuin te maken, waarin de planten elkaar versterken en zelf het avontuur met kleur aan te gaan. Om in de stemming te komen kunt u op www.modesteherwig.eu een kijkje nemen.

Noteer deze datum alvast in uw agenda, want deze avond mag u niet missen!

De lezing begint om 20.00 uur, na een korte algemene ledenvergadering die om 19.30 uur zal beginnen.

Toegang voor leden is gratis, voor niet-leden 5 euro, inclusief een consumptiebon.

kerstwens en een gedicht
Even een levensteken!