Jaarverslag Groei en Bloei Almere 2017

Aantal leden per 1 januari 2018: 124

Het bestuur heeft 8 keer vergaderd.

In het voor- en najaar hebben 15 personen aan de bloemschikcursussen voor (ver)gevorderden deelgenomen.

De algemene ledenvergadering vond plaats op 29 maart, er waren 6 leden.
Aansluitend vond de lezing “de tuin vertelt prachtige avonturen van de 4 seizoenen” plaats door Cees Verkerke.
Er waren 14 personen en er is een snoeizaag verloot.

1 april stonden we met een kraam bij “Kom in de Kas”. 145 kinderen hebben een bloemstukje gemaakt met gesponsorde rozen van Termeulen Roses. 2 vrijwilligers van afdeling Lelystad hebben ons wederom geholpen.
Er zijn 2 leden geworven.

In april en oktober werd in de kas van de Kemphaan weer de plantenruilbeurs gehouden. Beide keren kwamen circa 19 belangstellenden met een leuk aanbod om planten te ruilen. Het was gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee.

12 mei zijn we met 27  personen (17 leden en 10 niet-leden) naar de tuindagen van Beervelde geweest in Beervelde..
De leden hebben deze dag aangeboden gekregen door het bestuur van onze afdeling.

8 juli hebben we deelgenomen aan het stadstuinen festival in Almere. We hebben bloemstukjes gemaakt met gesponsorde rozen van Termeulen Roses en het bestuur heeft de vereniging gepromoot. Er is 1 lid geworven.

3 oktober hebben we overleg gehad met afdeling Dronten, Noordoostpolder en Lelystad.

18 oktober hebben 11 personen de lezing van een Almeerse imker bezocht. Er is een bollenplanter verloot.

18 november hebben 15 personen deelgenomen aan de herfstworkshop.

Het Twitter account van Groei & Bloei heeft 178 volgers. Onze Facebook account heeft 140 likes.

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase