Groentips & Groeninfo

Plantenmarkt "Stoer in de schaduw"

Op zaterdag 26 mei 2018 organiseert botanische tuin Pinetum Blijdenstein te Hilversum, in samenwerking met Groei & Bloei Afdeling Hilversum en Wijdemeren, een plantenmarkt met als specialisatie (half)schaduwplanten.

Enkele botanische tuinen in Nederland, waaronder Pinetum Blijdenstein, hebben dit jaar het thema ‘Plant & Eter’ en ook tijdens de markt kunt u een speciale rondleiding meelopen langs de eetbare planten en bomen in het Pinetum.

Gespecialiseerde kwekers en diverse plantenverenigingen zijn aanwezig om u te informeren over allerhande planten en heesters die geschikt zijn voor een schaduwplaats in uw tuin.

Om 14.00 uur kunt u een lezing bijwonen in het bezoekerscentrum van Harry Roskam, voorzitter van de Varenvereniging, over zijn favoriete plantengroep, de varens.

De plantenmarkt is geopend vanaf 10.00 tot 17.00 uur. Toegang € 2,50 (entree tuin). Jaarkaarthouders Pinetum en leden Groei & Bloei hebben op vertoon van hun ledenpas gratis entree.

Adres: Van der Lindenlaan 125, 1217 PJ Hilversum. Telefoon: 035 6231123, e-mail: info@pinetum.nl

Zie ook de websites: Opens external link in new windowwww.pinetum.nl en Opens external link in new windowwww.hilversum.groei.nl

meer

 

 

 

21
May
Alles is weer fris en groen
21
May
Blij van vrolijke akeleien