Dagtocht naar Gardenista op landgoed Ophemert

Gaat u met ons mee op vrijdag 17 mei 2019 met de bus naar Gardenista op het landgoed van kasteel Ophemert.

Gardenista is een tuinevenement dat Groei en Bloei met trots presenteert op het landgoed van Kasteel Ophemert van 15 t/m 19 mei 2019.

Hier kunt u inspiratie opdoen voor eigen tuin en advies inwinnen, tevens genieten van gastronomie uit eigen moestuin en er zijn diverse optredens. Zie ook Opens external link in new windowwww.gardenista.nl

De bus vertrekt stipt om 8.30 uur vanaf de parkeerplaats van het van der Valkhotel, Veluwedreef, Almere, we zijn rond 17.30 uur weer in Almere.

Voor leden van Groei en Bloei Almere is deze busreis en entree gratis, niet-leden mogen ook mee, zij betalen 30 euro. U kunt het bedrag overmaken op bankrekening NL48 INGB0007363008 t.n.v. KMTP onder vermelding van Groei en Bloei dagtocht Gardenista. Er zijn 40 tickets beschikbaar.

Voor de lunch dient u zelf te zorgen, op het terrein zijn diverse gelegenheden om iets te nuttigen.
U kunt zich voor 1 mei opgeven via info(at)almere.groei.nl onder vermelding van naam en lidnummer G&B, daarna krijgt u een bevestiging. Medereizigers zijn ingeschreven zodra het bedrag gestort is.

We vinden het leuk u op 17 mei te ontmoeten!

Bericht uit Singapore
Botanie