ALV en Lezing Bert Ydema: “meester Bert geeft les”.

5 maart 2020

Bert gaf jarenlang leiding aan een schooltuinencomplex in Amsterdam. Hij heeft boeiende verhalen over zijn aanpak en belevenissen door het jaar heen met de tuinen en de scholieren. Daarnaast schreef hij een aantal boeken. Mede aan de hand van  een DVD neemt dit gewaardeerde lid van onze afdeling u mee in de wereld van de schooltuinen.

Buurtcentrum PARKWIJK, Haagbeukweg 42, Almere, Gratis parkeergelegenheid voor het gebouw.
Welkom vanaf 19.15 uur. Lezing start om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.
Kosteloos voor leden, niet leden € 5,-. Wij verloten een mussenhotel

Overzicht activiteiten 2020

28 maart: tegel eruit, plant erin bij de Intratuin. Wilt u het bestuur een paar uur die dag komen ondersteunen om tegels in te nemen en planten uit te delen geef u dan op door een mail te sturen naar info(at)almere.groei.nl

5 april: Kom in de Kas: bloemschikken met kinderen bij Termeulen Roses. Hier geldt hetzelfde voor als de activiteit van 28 maart, kom een paar uur helpen, het werken met de kinderen is enorm leuk.

11 april: plantenruilbeurs in het restaurant van Almere Jungle op de Kemphaan

Zaterdag in mei: workshop tuinbeeld maken. Nadere informatie volgt.

19 juni: ééndaagse tuinreis naar Groningen en omstreken. Nadere informatie volgt.