Welkom bij Groei & Bloei

Gardenista 2021

Het groen festival van Nederland van 22 tot en met 26 september 2021.

Voorjaarsactie Groei en Bloei 2021

Het geschenk bij de Voorjaarsactie 2021 is de Felco 14 snoeischaar, een mooie schaar die ook geschikt is voor mensen met een...

Activiteiten

Groei en Bloei Almere organiseert diverse activiteiten:lezingen, excursies en plantenbeurzen.

Meer

Heeft u plezier in tuinieren en deelt u dat graag met anderen, dan zult u zich bij Groei en Bloei afdeling Almere vast thuis voelen. Onze afdeling geeft bloemschikcursussen en workshops, organiseert ruilbeurzen, informatieve lezingen en een of meerdaagse excursies.

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste activiteiten dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Like ons op facebook en/of twitter mee op @groei_bloei

Het Bestuur van afdeling Almere

Voorjaarsactie Groei en Bloei 2021

Ook al zijn er nog weinig activiteiten mogelijk, toch wordt ook dit jaar een speciale voorjaarsactie beschikbaar gesteld.  Nieuwe leden die zich via Groei en Bloei Almere anmelden hebben namelijk een voordeel boven nieuwe leden die via de landelijke website binnenkomen: via de afdeling krijgen zij een cadeau EN korting, en via www.groei.nl moeten zij kiezen tussen het cadeau OF de korting.

Kijk voor alle informatie op voorjaarsactie 2021 en vul dit formulier in en stuur dit naar info(at)almere.groei.nl

Wat houdt de actie in?

Tuinlog

01 Mar